i try to work for it, but i don't get it. So now i guess it's just time to give up.

då är man hemma efter ett ganska så okej konfrimation (Stavning) läger med fint folk man tog ju bort sin vinterpäls gissa om det var kul, oså lyckades jag ramla och så lärde jag känna andra roliga personer, vissa som beter sig lika crazy ibland som jag, P.s syftar inte på dig Julia säger vi ;) jaja.. men bilder kommer jag säkert lägga in när jag får dem av nån..
men vad tiden gick fort.. nu tänker man bara att det var nog sista lägren som någonsin kmr va med samma härliga personer, känns ju lite trist, men jah.. allt verkar gå så fort nu.. livet allt, om det bara kunde sakta ner ett tag.. efter sommaren går man i 9:an o nästa år blire typ luleå om det nu inte blir nån annanstans och efter det kommer klassen splitras.. o då blir det bara minnen kvar. men ja önskar ju ändå att vi kan flytta till Luleå med girlsen då.. måste bara kämpa hårt den här sista året.. nå jåå.. hmm.. 
men vad har jag mer o säga.. juste.. livet går vidare.. men jag gör samma gamla mistag.. vet just nu bara själv vilket fall jag snackar om. men jah aldrig nånsin tänker jag erkänna till mig själv elr nån annan nå mer. att jag fallit för nån speci...
hmm hur hamnade jag här igen? joo ei jaksa.. peace out!! :)
image


Kommentarer
Postat av: julia :)

Hhahahah, men de e ju fett tråkigt om man aldrig gör nått ;)<3

2012-05-20 @ 22:40:46
URL: http://jjuliammolander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0