When all is said and done And this story is the one

Godkväll!! har kommit hem för ett tag sen, var ute o cruisa med Jacke och Pontus var ju faktiskt mysigt.. sedan tidigare idag har jag vart till Sibylla och käka sen ute o sprungit med emmi osv, så ärligt talat har jag haft en hyffsat mysig dag idag ^^

sedan ser man vad morgon dagen har o bjuda på!!
men nu är det faktiskt så att det är bara 2 dagar kvar tills jag tar o drar mot stockholm är ju bara så sjukt taggad 
men nu ska jag dra ner o hämta mat, så bjuder på nåra bilder från idag :)


bet your feeling lonely tonight, Without me by your side...

Hej Hej nu är det bara 3 dagar kvar tills vi drar med Matilda till stockholm och menar asså herregud vad jag kommer och shoppa dära helt sjukt!!
Fundera på att dra och fixa mina naglar också hos JasmineHair och får nu se om man köper rapunzel hårförlängningar eller om jag fixar på samma ställe håret också vi lär ju se :)
Men är i alla fall mega taggad.. annars då?
idag har jag vaknat och bara tagit det lungt får se vad dagen har o bjuda på då..
igår var jag barnvakt osv :)
imorgon är det söndag och jag har faktiskt inga planer.. på måndag åker jag till mamma.. då blir det och packa.. Tisdag har vi nationella.. sen efter det drar vi iväg. är ju som helt mega härligt och dra.. längtar sjukt mycke!!
Det kommer bli en massa skojj där borta!! men nu tänker jag inte skriva ett inlägg över hur taggad jag är.. nästa vecka kommer jag nog blogga ganska mycket men på kvällarna väll mest, eftersom annars kommer jag vara så upptagen med allt.. o bara ta ett brake från allt tänkade och den här lilla staden... Ska bli så härligt.. :)

såja slänger in en bild från förra året.. fundera faktiskt på att färga håret samma färg där borta så vi ser :*
saknar ju färgen ganska :/




10 saker jag är rädd för..

• Att Falla, Älska vad ska man kalla de.. det är nog ett av de få som finns på min top 5.. är väldigt rädd för att falla för nån person, eftersom är rädd för att förlora personen alldeles för mke... och  i slut ändan blir det alltid så, eller bli sårad och aldrig hitta en ny.. har svårt för mig o släppa in nån bara sådär.. just p.g.a att förut hadde jag bara dåliga förhållande. dög aldrig som jag var.. eller så var jag aldrig tillräckligt vacker, och gissar att fortfarande försöker jag leta reda på vem jag är.

• Förlora någon som står mig nära. vet som inte vad jag skulle göra ifall jag förlorade nån nära vän till mig.. i värsta fall nått hemskt.

• Jag är liv rädd för spindlar, om jag ser en liten spindel skriker jag o hoppar runt som ett litet barn.

• Jag är INTE rädd för döden.. men det som händer efter.. finns jag kvar som ett spöke/ande? kommer någon över huvudtaget minnas mig? kommer någon ens bry sig...men hur som  helst har jag sagt till mina nära att ifall de blir att jag dör före dem.. ska dem bränna mig o låta min aska flyga iväg.. klart det är hemskt att dem inte kmr kunna komma till mitt grav och veta att jag inte är där.. men isf lovar jag.. att finns överallt.. och ofc det är hemskt att jag ens tänker på det här.. men det blir mer o mer.. och tar inga risker nå mer.

•  Är rädd för att dö på ett hemskt sätt.. så antingen dör man som en gamling bara somnar in eller.. tar överdos o somnar in då också.

• Jag är rädd för min framtid.. hur kommer det bli? eller kommer jag finnas där?

• Jag är rädd för......

• Jag är rädd och flyga.. för tänker alltid att planet kommer krascha eller nått... o det är ett av dem hemska sätten o dö på... fast får ju se hur det är på tisdag hoppas ju att de inte händer

• Jag är rädd och göra fel, säga fel.. och allt annat..

• Sist men inte minst "Jag är nästan rädd över allt"

Simba Actually does exist

God Morgon tänkte bara ta och medela att Simba does exist.. wehooo
Se fast!!!!

I’m talking 'bout, security codes on everything

Tjuu på er, asså igår dagen gick ju redan för 8 min sen men.. hursom helst så länge jag inte hunnit sova är det ännu april för mig, när jag vaknar äre först maj yo ;)
Nej men idag har jag först bara tagit det lungt och ätit god mat, sen drog jag ut me Emma och Pontus så drog Emma då. 
så umgicks jag me pontus så träffades vi på många trevliga människor te.x Isse, Smme, Tobbe osv..

imorgon blire o grilla och mer vetja faktiskt inte, finns inga speciella planer än då.. men snart ska jag nog lägga mig, är så sjukt trött.. att hujja... oså måste jag vila eftersom är förskyld, så ska nog bara gå o lägga mig nu se nån bra film o  krypa in i min sköna täcke och bara sova, så vi höres gonatt sötisar! (:




RSS 2.0