i'm sorry but i gotta be strong and leave you behind.

Godkväll, har inte hunnit blogga nå mycket alls eftersom idag har jag vart till synderbyn, osv så har som åkt bil dit.. ful och äcklig, kommit hem ful och äcklig.. nu chillar jag här ful och äcklig, jo men seriöst, hur mår ni?

asså jag kom fram till det idag, att man kan inte prata hemlisar med matilda i mobilen eftersom små barn kan höra, och då drar dem egna slutsatser hujja... asså idag var vi ju till våran släkting i luleå också efter läkaren, så satt vi vid kaffe bordet, oså börja min syster Jag vet att Janina kommer få mens när hon är så sur eller så vill hon kanske ha något annat än choklad också.. oså sa min bror att hon har kärleks problem när hon har mens lipar hon och äter godis, och så är hon sur hela tiden.. om jag frågar kan hon leka med mig säger hon bara nej har ont i ryggen har mens och en massa kärleks problem.
Asså menar vart kommer allt det där ifrån?.. så sitter man själv där ful, röd och äcklig o bara. asså kan du vara tyst. (bara för att han drog in allt jag någonsin sagt till han för att slippa leka.)
asså säger bara man ska aldrig snacka om nått nära små barn. man vet aldrig vad som kommer ut nästa gång.
haha nej men nu ska jag faktiskt sova för imån måste jag vakna tidigt, och fara till skolan. ful och äcklig pusstjao.


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0